mandag 11. april 2011

Amanda-prosjektet

I A-magasinet forrige helg stod det om Amanda-prosjektet, hvor de samler inn prematurtøy. De trenger luer, votter, sokker og tepper (A3-størrelse). Jeg har fått strikket et hvitt sett, skal strikke mer før jeg sender det. Jeg har jo masse ull-restegarn, også går det fort å strikke de små tingene. De er virkelig små, det kommer ikke frem på bildet. Jeg har strikket og gitt bort noe før, og det føles godt! Trivelig at noen har bruk for det jeg lager.


7 kommentarer:

 1. Så flott at du er med og bidrar!
  Nydelig ting du har strikket!

  Klem

  SvarSlett
 2. For et flott prosjekt å bidra til! Og tenker det kan være en god ide for hvordan jeg kan gjøre nytte av haugen med restegarn =)

  SvarSlett
 3. Flink du er å strikke :o)
  Nydelig tøy!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, det er gøy å kunne bidra med noe når jeg tross alt har muligheten! :) Klem, janne

  SvarSlett
 5. Hei janne. Er på hytten vår ved lillehammer nå, og ble så inspirert av alt du lager. Hvor får man kjøpt slike ting her? Perler til smykker og slikt.

  På forhånd takk :)

  SvarSlett
 6. Hei, så hyggelig! :) Det er dessverre ikke det beste utvalget her (les: veldig dårlig). Hobbybutikken er konkurs, og sybutikken med bekledningsstoffer er borte. Men, det som er igjen er
  - Husfliden: de har noe rocailles-perler, ellers garn (Du store Alpakka og Rauma)
  - Uldvaren: bittelitt perler (mest rester de vil bli kvitt), en del bekledningsstoffer og mye garn (Dale, Sandnes, Rowan, mm)
  - Quiltespesialisten: knapper, bånd, quiltestoffer i bomull, fleece, mønster, symaskiner,...

  Quiltespesialisten ligger på Lilletorget, de to andre litt sør i gågata. Men tror det blir vanskelig å finne ting til smykker.

  På Hamar har de flere perle-butikker, men det er jo et stykke å dra... Og Gjøvik har hobbybutikk. Jeg bestiller som oftest på nettet, eller kjøper med når jeg er i Oslo.

  SvarSlett
 7. Hei Janne!

  Foreldrene til Amanda her - google "Amandaprosjektet" på nett og da kom bloggen din opp. For en flott blogg du har, - og så nydelige plagg du allerede har produsert for små som har fått en ekstra tøff start på livet!

  Tusen takk for at du vil være med å bidra - både ved å fortelle om prosjektet og ved å ta pinnene fatt :-)


  Klem Bjørg og Bjørn

  www.amandaprosjektet.org

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails